Alla inlägg under november 2009

Av imperfection - 7 november 2009 18:59

vad händer i göteborg idag? troligen inte mycket i detta nivember(skit)väder. det regnar, åh så härligt!

och jag har världens mega huvudvärk också. känns ju sådär kul på en lördag, men anyways.. det händer väl ändå inte mycket. är sugen på att bara gosa ner mig under täcket med min pojkvän och bara kolla på film eller något.

slumdog millionaire som är en av mina favoritfilmer hade ju inte varit fel nu, eller the dark knigt!

 är riktigt seg och tråkig idag.. hatar hösten! vill resta utomlands nu! ända sedan sommaren slutade har jag kollat sista minuten resor och varit sååå sugen. men eftersom att jag inte är 18 så kan det ju bli lite problem med vissa hotel osv.


men pojkvännen fyller ju i februari, så då blir det åka! han åker iväg med en båt i 8 veckor 1 mars, och är borta på våran 2årsdag.. så jo, det blir nog åka. bjuden kanske tillochmed?


kisses

fridasofie

Av imperfection - 7 november 2009 18:29

nu kommer inlägget om size zero som jag har försökt skriva men misslyckats när hela sidan hakat upp sig när jag fösökt ladda upp bilder, men nu verkar det funka iallafall. jag hittade en bild på den smalaste tjejen som har vunnit americas next top model, behöver inte säga vem av dom det är va? och den andra bilden är på den "tjockaste" som har vunnit samma titel. har det verkligen gått så långt att folk anser den normala skitsnygga tjejen som tjock?!


alla ska vara smala nuförtiden, vara 1,80 cm långa och väga 50kg. är detta rimligt? är det verkligen så vi vill att våra barn ska växa upp? personligen tycker jag att tjejen till höger är skitläcker, mycket snyggare än hon till vänster. det känns som att alla promotar att man ska vara smal och banta. det känns som att det är "fult" att äta och att inte vara underviktig. vart fan är världen på väg?



  


jag tycker att det är fel att vara tjock, om det skadar din hälsa. men så länge man är frisk, äter sunt och unnar sig något gott ibland, what's the problem? vem orkar tänka på vad man stoppar i sig exat hela tiden? man blir ju sjuk i huvudet om man skall hålla på så. jag gillar krvor på tjejer, tycker att det är skitsnyggt. vem fan vill ta i skelett? lite underhudsfett har aldrig skadat någon. hoppas verkligen att size zero trenden går över snart, för ingen mår bra av att leva så heller.


celebrate your shape!

fridasofie

Av imperfection - 6 november 2009 17:39

jag hade skrivit typ hela inlägget, skulle lägga in bilden jag snackar om, och då händer det igen! den jävla skiten hakar IGEN!! är det bara för mig detta inte funkar eller är det fler det inte funkar för? nåt måste ju vara fel iallafall.. orkar inte skriva om heeeela inlägget igen. blir så iiiirriterad altså!


anyways, kommer nog orka göra det senare.. hoppas jag.

fridasofie

Av imperfection - 6 november 2009 16:31

hade skrivit ett ganska långt inlägg om anirexia och size zero, och helt plötsligt hakar hela skiten upp sig när jag ska ladda upp lite bilder. sen funkade det inte att skriva nåt eller ens kryssa ner sidan! blev skit irriterad.

har iallafall varit och städat på det andra stället nu. min arbetsgivare är väl inte världens mest empatiska och trevligaste människa. ganska dryg osv, menmen.. det är pengar, right?


ska snart skriva om inlägget orkar inte just nu. ska ta lite kaffe först och så hade jag tänkt mig. huvusvärken ligger och mal i bakhuvudet känner jag. inget koffein + no more nikotion är ingen bra kombination.

men, what to do? att röka förstör lungorna. och jag vill iallafall inte ha lungcancer, kol eller liknande lungsjukdomar.


take care

fridasofie

Av imperfection - 6 november 2009 12:23

mätte mig runt midan förut, - 3cm :D:D:D:D:D är så gaaalet glad! sen i tisdags liksom!! blev skit taggad att försätta banta på nåt sätt, nu när jag inte kan dricka nutrilett.. aaaah är så glad :D

var även och städade nyss, +50 kr i lön! utan att ha bett om det eller med förvarning eller nåt..

nåt bra måste jag ju ha gjort iallafall? iiih inte mycket kan förstöra min dag nu!


en stor PUSS på er alla!

fridasofie

Av imperfection - 6 november 2009 11:05

är faktiskt ganska förkyld. det kan bero på att jag glömde fönstret öppet inatt, nu är de ungefär lika kallt inne som ute. nu jag jag något ganska pinsamt.. något som man inte gärna erkänner för folk. jag.. eh.. lysnnar på amy diamond. haha! det är ju verkligen en grej man inte erkänner, så länge man inte är typ 9år. för att ge mig själv en ursäkt lyssnarr jag bara på låten "another day", som jag tror inte ens är hennes låt? anyways, den är grym.


denna dagen kommer nog suga rätt hårt. städar på tre ställen, och ska städa på alla tre idag. en av ställerna är hemma, så det kan jag nog ta imon. men ändå, det suger rätt hårt. håller på att bli av me båda jobben typ.kommer bli mega fattig. det är ju inte så direkt att man kommer långt på vårat kassa studiebidrag!

och vi som har mölndals busskort, dom gäller bara till kl 19! även ifall man bor i göteborg. det suger ganska hårt. göteborgskorten gäller till 22! ibland känns det ovärt att gå i skolan i mölndal, men det är ju bara där och på katrinelund det finns omvårdnad. vilket suger, katrinelund suger också. älskar min skola ändå, har aldrig varit så intresserad av det vi gör. okej inte allt, inte dom vanligt ämnena kanske, men karaktärsämnena. medecinsk grund, vård och omsorgs och kommunikation. love it!


nu ska jag (inte) plugga. borde veeerkligen göra det.. men that's life.

fridasofie

Av imperfection - 5 november 2009 23:38

är inte sömnig och scrubs kommer på tv:n.. hmm, undra hur  detta kommer sluta? är typ hyperaktiv, ligger och skakar med benen. kan inte ligga still! har precis kollar på batman beging, galet bra film asså! älskar dark knight med.


var och tränade förut, hur gött som helst! fast jag trodde att jag skulle dö, blev helt utmattad. har haft träningskoma i en vecka nu, orkar fan inget längre. men det är gött att komma igång igen. känner mig fortfarande lite krasslig dock. funderar på att stanna hemma imon. har även ett dataprov imon, it suuuuuucks, som jag inte kan ett skit om. va hemma idag med, var ju som sagt hos läkaren. fick inte gjort något av det jag skulle idag, att jag alltid ska ha så svårt att komma igång?


nu ska jag "sova", kolla på scrubs.

fridasofie

Av imperfection - 5 november 2009 16:32

jag kunde tydligen äta/dricka små mängder mjölkprodukter utan att det skulle påverka tabletternas effekt speciellt mkt. nu har denna läkaren (som jag haft hela min uppväxt) skickat remisser till typ tre olika ställen. har även tagit massa prover idag, men ska ta ännu mer. ska ta ultraljud på njurar osv.. hoppas inte att dom behöver spruta in radioaktivt medel igen, mådde så jäkla illa av det sist! så nu får vi helt enkelt se hur det går. gav helt upp nutriletten nu, det kommer inte att funka. ska gå på acne-tabletterna i minst en månad. så det får dröja. får väl träna lite extra istället och tänka ännu mer på vad jag äter.


så nu ska jag gå och spinna och corea om en stund! härligt. kändes gött att komma igång igen igår. dock hade jag feber under passet vilket resulterade i en underbar dunkande huvudvärk. men det var värt det.

afrodans är så himla kul! man blir glad och fyll av härlig energi. dock är den redan slut, sov ganska dåligt inatt med.

tog propavanen tidigare igår för att se om jag blir mindre trött idag. fast det hjälpte inte för jag kunde ändå inte somna.


nej nu ska jag försöka börja skriva ett arbete om ergonomi som skulle vara klart för två veckor sedan, it sucks!

fridasofie


Ovido - Quiz & Flashcards