Alla inlägg under november 2009

Av imperfection - 15 november 2009 22:52

jo, jag misstänker detta. mår verkligen skit.


symptomen är:

  • Feber och frossa - check

  • Hosta och halsont - check

  • Snuva, rinnande näsa och nysningar - check
  • Värk i kroppen och huvudvärk - CHECK

  • Diarré och kräkningar - not yet

  • Trötthet - check

  •  

     hoppas verkligen inte att det är svinins, men det verkar nog inte bättre! och jag som troligen skulle få sprutan nästa vecka. har hela tiden trott att det är skitsnack och överdrivet med denna svininfluensa. känner mig ju inte döende, trots att jag är en riskgrupp. (astmatiker) äh, tror inte att det är så farligt ändå, det är bara till att droga ner sig med lite (massa) cocillana-etyfin, och grymmeblandningen två panodil zapp och en ipren eller allindrin. fysatan va kass jag känner mig. kanske borde skaffat mig en sådan?

     

      

     

    kanske skulle tänkt på det tidigare? hoppas att det inte är värre imorgon, då det har ökat succesivt idag.

    hoppas ni mår bättre än mig!

     

    fridasofie

    Av imperfection - 14 november 2009 18:19

    är helt utmattad efter denna veckan altså! känner att jag behöver bara vila upp mig inför nästa vecka denna helgen. har ju trots allt varit igång sedan nio imorse, pump+spinning+core! inte dåligt va? det brukar vara min vanliga lördagsrutin. jag satsar på att bli träningsnarkoman eller nåt. har dock lyckats ganska dåligt än så länge. men jag älskar att träna!

    snacka om endorfin-addict, haha.


    hittade en blogg om en tjej som bloggar om smink osv, riktigt duktig!

    http://blogg.veckorevyn.com/lindas-sminkblogg/

    för er som är intresserade! :)


    fridasofie



    Av imperfection - 14 november 2009 15:21

    ja, så smidig är jag. hade precis kommer hem från 2,15 timmars träning och satt mig vid bordet och skulle dricka kaffe och ta en macka. och BAM så smäller jag till kaffekoppen och den nästan fulla muggen bara kräks kaffe över hela min (nästan) nya laptop! blir så irriterad på mig själv ibland. men allt verkar funka just nu, skriver på den nu. allt utom musplattan, musen vill bara röra sig upp och ner med den. som tur har jag en trådlös mus! så vi får hålla tummarna att allt funkar lite senare också.


    igår gjorde jag inte mycket, åkte in till stan med lite folk. först var vi och fika, sedan skulle vi gå på bio. det gick ingen, sedan gick vi runt hela stan och frös. sen åkte vi hem. skittråkig kväll. helt ovärd.


    hoppas att det händer något roligare idag. är sugen på att gå på bio, typ flickan som lekte med elden. har velat se den jättelänge, älskar män som hatar kvinnor! ett bra exempel på BRA svenska filmer. johan falk filmerna är också helt ok. men typ miffo och sånna filmer... det är då man skäms över att vara svensk.


    fridasofie

    Av imperfection - 12 november 2009 22:15

    "big"


      


    ville bara påminna er!

    fridasofie

    Av imperfection - 12 november 2009 22:07

    klar med mitt arbete from hell, de får bli som det bli.. orkar inte give a fuck just nu. redovisningen gick väl ok, synd bara att gruppen jag hamnade i var så himla torra och inte uppskattade min underbart fina powerpoint! haha.

    det ska bli sååå åhärligt att kanske kunna sova inatt, trots att jag har världens fucking träningsvärk! kan inte gå normalt. det gör helt gaaalet ont.


    har varit och tränat idag, spinning och core! dom borde byta instruktörer på sportlife på alla spinning 30 + core pass i frölunda. iaf på måndagar, hon suger.


    nu ska jag försöka sova i mer än 3 timmar.

    fridasofie

    Av imperfection - 11 november 2009 23:23

    i arbetet from hell jag håller på med nu står det såhär; texten skall vara informativt utformad om det ämne du har blivit tilldelad blablabla........

     

    MEN, sista frågan lyder; vilka miljöfaktorer kan du se påverkar det tillstånd du behandlar, och hur tänker du att man kan minimera dessa faktorer för att må så bra som möjligt?


    JAG FÅR VÄRLDENS RYCK!! HUR FAN KAN DOM GE OSS EN UPPGIFT SOM VERKLIGEN SÄGER EMOT SIG SJÄLV?!?!


    a not so cool

    fridasofie

    Av imperfection - 11 november 2009 16:46

    det blev ca 3 timmars sömn inatt, vilket resulterade att jag höll på att somna på bussen hem. va jättenära att glömma av att gå av. satt och blinka och fick verkligen nypa mig själv för att hålla mig vaken. ska sätta klockan ikväll när jag behöver ta tabletten. fast risken finns att de skiter sig ändå, håller ju på med egenvårdsarbetet nu som ska vara klart imon. ksjfnhksjf vill daska en fet bok eller nåt i huvudet på mina lärare. jaaa jag vet, har haft ganska lång tid på mig att göra det yada yada yada. men nu måste jag göra en powerpoint också!!!! my god, känner för att bara gå och lägga mig och sova i en månad eller så.


    kan inte ens koncentrera mig heller.. allt bara flyter ihop. vet inte om jag borde gå och lägga mig nån timme och fortsätta till jag är klar. typ, imon? hade nog varit jäättesjuk imon om det inte hade varit så tragiskt att vi ska redoviska skiten imon med. och jag känner mig tillräckligt efter som det är.

    vill även daska en bok i huvudet på min pojkvän som knappt har pratat med mig alls idag. fuck you.


    nu ska jag tröst äta eller nåt. hinner inte ens träna idag.

    fridasofie

    Av imperfection - 11 november 2009 01:30

    det blev försent för min vän propavan. så jag fick välja nästan ingen sömn = klubbad säl ELLER nästan ingen sömn = klubbad säl. hmm, vad skulle jag välja? konstigt att jag fortfarande är så naiv och tror att jag kan somna ändå.

    det är skitjobbigt, för jag är hur trött som helst nu, kan knappt hålla ögonen öppna, men så fort jag lägger migg huvud på kudden så är sömnigheten som bortblåst. det är inte direkt så att jag har sovit hela dagen och det är därför jag inte kan somna, nej det bara går inte. funderar på att ta en stekpanna och banka i huvudet hårt som fan så kanske jag svimmar av en liten stund iallafall?


    mamma frågade om jag var seriös med att åka till sydnet i tvåan och praoa. hmm, nej jag skojade bara.. KLAR JAG VAR?! hon sa att vi skulle prata med mina lärare osv, och kolla med min moster om jag ens kan komma. men om allt går bra så verkar det som om det blir australien nästa år!! :D det skulle vara så himla gött, gossa med mina underbara kusiner varje dag! fatta va fantastiskt med ca 5 veckor i australien! hoppas verkligen att det blir så nu, utan massa komplikationer osv.


    jag har engelska läxa tills idag/imon som jag inte har gjort. det känns som om jag litter jätte efter i allt. kommer nog stressa ihjäl mig. + ingen sömn = livet rasar ihop.

    dessutom har jag känt lukten av stekta kantareller? hela dagen. asså överallt, speciellt nu. vi har inte ens kantareller hemma? synd att jag inte har tagit svinis vaccinet än, kunde ju ha skyllt på det! haha.

    my god, nu ska jag hitta nåt att klubba ner mig själv med.


    grattis till mig och min pojkvän som har varit tillsammans i 20 mån idag!

    fridasofie

    Ovido - Quiz & Flashcards