Alla inlägg under november 2009

Av imperfection - 18 november 2009 13:14

sista dagen hemma idag. orkar inte sitta här och ruttna mer nu. haha jag ahr tillochmed börjat skriva på recenssionen till bokfan, men jag har inte ens läst ut den. har världens fetaste huvudvärk och är jätteseg, men that's my life just nu.


det finns så himla mycket saker jag vill göra just nu!

köpa ny säng, fixa mitt rum, åka utomlands, köpa en till hund, fixa naglarna, shoppa och massssa. men nä, im stuck here. for now. imon ska jag till skolan, och då ska vi ha en debatt om homoäktenskap. ni som läser min blogg vet vad jag tycker om det. så länge dom ger fan i kyrkan, så fine. trots att äktenskapet är grundat utan gud mellan en man och en kvinna, så får det väl vara ok i rådhuset eller nåt. men SLUTA PISSA PÅ HELA DEN KRISTA RELIGIONEN GENOM ATT YRKA PÅ ATT FÅ GIFTA ER I KYRKAN! försök få gifta er i en moske och se hur poppis det är..


iallafall så hade jag tänkt fixa naglarna typ såhär;


  

nice huh? minns inte var ifrån jag tog bilden.


keep it real

fridasofie

Av imperfection - 17 november 2009 22:47

är fortfarande ganska kass. känner mig sådär halvsleten och seg. kan inte fokusera på det jag borde göra, dvs engelska recenssionen och framför allt; läsa ut bok fan! the beat goes on heter den, trodde att den skulle handla om någon som blev misshandlad eller något sådant, men icke. den handlar om, helt otippat, en tjej som har en kusin som bli HIV-smittad, wierd huh? iallafall är boken så jääääävla seg och jag kan inte koncentera mig på bokstäverna.

är rädd för min finska engelska lärares vrede. ska försöka läsa boken nu... godd luck till mig.


fridasofie

Av imperfection - 17 november 2009 14:05

kan ju fatta att platinablonda brudar med gult löshår och liiiite för mycket smink inte är något att rekommendera. men nu är det så att jag inte är blond, är tillochmed svarthårig för stunden. har varit mörkbrun det senaste, men testa svart.. and i like it! iallafall så har jag tänkt att skaffa löshår, men har inte bestämt mig om jag ska skappa clips eller sånna som man sätter fast i håret? det lutar åt clips då det verka slita som satan på håret att bränna fast slingorna. vågar inte köpa på nätet ifall det blir fel färg.


men jag är rädd att bli fjortisstämplad. jag tycker inte att ha löshår måste vara fjortis. det är många fjortisar som har det, många ser ut som fjortisar i det, men det kan också vara skitsnyggt! ska kolla på safari i veckan, så får vi se vad som händer.


  


bu har jag fått nån jävla allergisk reaktion på något, det kliar på hela kroppen och jag har fått utslag på bröstet och axlarna!! my goood det kliar så jag tror att jag dööör!


stay safe

fridasofie

Av imperfection - 17 november 2009 12:09

eftersom att jag har legat hemma sedan i lördags och mått ganska kasst har jag inte haft chansen att röka, vilket är ganska bra. det har gått ganska dåligt när jag har varit i skolan eller ute eller så, då har det varit lätt att ta en av nån osv. men i fredags när vi var i stan köpte jag ett eget paket, röker alltid marlbro så jag tänkte att "aja men silver är ändå inte sååå farligt", right?


hann iallafall röka några cigg när vi va i stan och sprang runt och så, kände mig jätte kass att jag hade misslyckats med att inte köpa egna paket och sådär. men så iallafall när jag och min pojkvän skulle sätta oss på bussen hem och jag skulle ta ut paketet ur fickan för att inte tappa det och lägga ner det i väskan, gissa vad?

jo, jag hade tappat det! det hade ramlat ur fickan eller nåt. haha jag blev såååå sur! menmen, karma's a bitch!

och det är bättre att inte röka alls anyways..


  


glöm inte!

fridasofie

Av imperfection - 16 november 2009 22:59

orkar inte vara sjuk mer! känner för att bli mirakulöst frisk imorgon. även att någon mirakulöst har läst ut min engelska bok, the beat goes on och skrivit en grym recenssion på den! hade varit gaanska gött. men nä, det lär ju inte hända. idag skulle jag gått och spinnat i 45min, men nä.. ja ska ju så envist må skit.


huvudvärken har ökat succesivt, so has the muskel/ledvärk. ska gå ut i köket nu och ta mig en superkur!

cocillana, 2 panodil och 1 ipren som jag berättade om igår. funkar finfint! lite cocillana och man sover jättegott, kanske borde satsa på det som mitt nya sömnmedel, huh?


nej, jag håller mig nog till propavan än så länge. iallafall tills deras effekt har slagit av lite, sen får det väl bli något starkare i guess. har röju upp lite i mitt rum idag med, man ser faktiskt golvet hihi! kan inte stressa ner heller för jag har den jävla recenssionen som en stooor pain in my ass!


sleep tight bitches, i know i probably will

fridasofie

Av imperfection - 16 november 2009 19:10

kollar på biggest loser på kanal 5 nu. följde den förra säsongen ganska mycket, det är en helt sjuk förvandling dom går igenom. tycker att vi borde ha något sådant i sverige också. jag hade älskat att kuna gå och träna med en personlig tränare, hur mycket jag ville och hur länge jag ville. även att tävla om vem som går ner mest för att puscha mig också. ett gym som man kan komma till utan att åka buss eller bil utan med gångavstånd är min dröm.

när jag blir rik, jag säger inte "när jag blir stor", utan när jag blir rik, då ska jag ha ett eget gym i mitt hus. man tjänar trots allt feta pengar som barnmorska i norge.


  

fatta vilken fantastisk resa denna tjejen har varit med om? hade också velat göra en sån grej. är dock inte hälften så stor som hon var på före-bilden, men ändå! det hade varit fantastiskt!

fridasofie

Av imperfection - 16 november 2009 14:45

har precis kollat på batman - the dark knight. så grym film verkligen! man blir helt inspererad till att göra bra saker typ. iallafall så mår jag lite bättre idag, det verkar inte som om det är svinis, hope so. har fortfarande ont i huvudet, lederna och känner mig trött och hängig. men det är bättre än igår kväll. fast det känns  som att det har blivit värre sedan imorse. men vi får väl se senare ikväll hur jag känner mig.


har pillat lite med naglarna typ hela dan, så nu är dom skit snygga. kan lägga upp en bild lite senare om någon är intresserad. nu BORDE jag skriva på min engelska recenssion och idott och hälsa, men... som vanligt är jag ute i sista minuten. blir så trött på mig själv. har inte ens läst ut bokjäveln. så nu får jag stressa i sista sekund, och jag stressar inte ens nu! jag gör ingenting. varför kan jag aldrig komma igång? usch va dålig jag är!


fridasofie

Av imperfection - 15 november 2009 23:17

jag verkar vara ganska ensam om att vara emot detta. nästan varenda svensk medborgare väljer ju att lägga sig som dörrmattor, som vanligt. jag tycker faktiskt inte att det är ok att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan. kyrkan är faktiskt kristen, och i bibeln står det ganska klart att det inte är fel att vara homosexuell, men att utföra homosexuella handlingar är fel. jag har absolut inget emot homosexuella, men jag tycker att det är respektlöst mot hela den krista religionen att yrka på att få gifta sig i kyrkan. vafan, nöj er med rådhuset eller nåt?! tänk på hur bra ni har det här i sverige, i iran hade ni blivit stenade.


men om homosexuella nu ska få gifta sig i kyrkan och om vi nu ska vara så accepterande osv, borde de itne få gifta sig i moskéer och synagogor också då? eller är det bara i kyrkan det är ok? det är faktiskt då att stora delar av den svenska befolkningen idag är invandrare, face it. då måste ju homosexuella få gifta sig i moskeer också? eller? tycker fan att vi borde fokusera på att förhindra hedersmord osv, inte att kissa på hela den krista religionen!


reglerna har varit; du får inte gifta dig med någon under 18 år, du får inte gifta dig med flera personer, du får inte gifta dig med en nära släkting, du får inte gifta dig med någon av samma kön.

altså, en pappa får inte gifta sig med sin dotter hur mycket de än älskar varandra. en kvinna får inte gifta sig med fyra män, hur mycket hon än älskar dom. en 50åring får inte gifta sig med en 14åring hur mycket de än älskar varandra. en man får inte gifta sig med en man hur mycket de än älskar varandra.

om man bryter mot en av dessa reglerna, hur lätt blir det inte att fortsätta då?


som sagt, jag har inget emot homosexuella. tycker bara att folk som tycker att det är ok att kissa på hela den krista religionen för att varenda jävla svensk inte vågar ha en åsikt är dumma i huvudet. "att gifta sig är en mänsklig rättighet" jo, men enligt barnkonvensionen är också rätten att växa upp med en mamma och en pappa en rättighet.


  


not so ok..

fridasofie


Ovido - Quiz & Flashcards