Alla inlägg under november 2009

Av imperfection - 21 november 2009 15:02

idag hände något som aldrig någonsin hänt förut! min pojkvän älskar att sova över allt annat och när han väl har somnat är han komatös. det kräva en heel del för att väcka honom. och varje morgon är det jag som får putta (sparka) på honom för att få upp honom. detta kan ta allt ifrån 30 min - 3 timmar. men idag hände det! han väckte mig! it's a miracle!


hade även en disskusion med en kompis härromdan om sverige demokraterna. det är ju inte direkt så att folk röstar på dom för att dom vill ha någon där ifrån som stadsminister eller nåt, utan det är för att de andra partierna ska reagera! vi måste skärpa reglerna för invandring till sverige. och ha ett språktest osv. detta funkar inte annars, för det är vi ungdomar som får leva med misstagen dagens idiotiska politiker gör. "kom gärna hit men bo inte i närheten utav mig". är så jävla trött på att alla är så rädda för att bli rasist förklarade, detta handlar inte om rasism. detta handlar om sveriges överlevnad!


fridasofie

Av imperfection - 20 november 2009 13:18

skola, är helt död. igen. ska ner och städa om en stund. ser veeerkligen INTE fram emot det. pratade med min engelska lärare idag, hon vet inte riktigt hur jag ka göra. kanske får göra en ny uppgift på buffertdagen på tisdag. vill helst av allt bara bli klar med allt som har med den boken att göra!

hon sa att jag inte skulle fortsätta skriva på den utan avvakta lite. skrev klart den nyss och skickade in den ändå.


har inte mycket mer att säga..

fridasofie

Av imperfection - 19 november 2009 22:16

uppdatering idag, men jag vet inte va det är med mig! jag bara slocka i flera timmar efter jag hade gjort ett inlägg sist. mår fortfarande skit, har ont i huvudet, ögonen, kroppen, och är helt täppt i bihålerna och näsan. har även börjat få känningar i halsen. har ingen aning vart detta kommer sluta. har hamnat ganska efter i skolan, speciellt i matten.. i vård ämnenena är det inga problem, men just matten är jobbig.


vet inte riktigt hur jag ska klara skolan morgon, men måste nog släpa mig dit ändå. har en stark känsla av att jag kommer börja röka igen.. allt blir så himla dåligt när man är kass. kanske borde döpa om denna bloggen till klagobloggen? äh, den är mest till för mig ändå. att någon kan tycka att mina tankar är intressanta eller vettiga är väl bara ett plus i kanten. kommer ändå aldrig bli nån jävla fjortisbloggare som skriver om mitt blonda hår (nu har jag inte blondt hår för tillfället, men ändå) och min rosa mjukisdess.


nu ska jag leka junkie

fridasofie

Av imperfection - 19 november 2009 16:30

varit i skolan för första gången på hela veckan. mår riktigt riktigt dåligt just nu, och ååå vad jag är trött på att säga det! vill inget hällre än att bara bli frisk nu.


fridasofie

Av imperfection - 18 november 2009 21:59

kolla mitt schema när jag börjar imon. sen ska jag försöka sova.

good luck to me.


fridasofie

Av imperfection - 18 november 2009 20:59

håller på att gå under, vad ska vi göra nu? tror nån verkligen att vi kan hålla på såhär föralltid? tror ni att en ny hund kan fixa allt igen eller? längtar till dagen då jag kan get the fuck outta here. kommer att resa runt, göra vad fan jag vill. vill inte ha något med någon i min sk "familj" att göra. vi har samma kött och blod, so what? dom är inte min riktiga familj. bara nån kärring och nån gubbe som är tvingade att ta hand om mig tills det att jag fyller 18. och ååh vad jag längtar till den dagen. ska komma ihåg ALLT ni gjort mot mig tills dess, ALLT. jag klarar mig fint utan er. det visade jag ganska bra i somras, huh? när ni inte ens kom hem på min födelsedag. så mycket betyder jag för er. så mycket betyder ni för mig. ni kan rutta på nåt ålderdomshem när ni blir gamlal, för jag tänker fan inte ta hand om er.


fridasofie

Av imperfection - 18 november 2009 17:54

har fortfarande meeeega migrän, är yr, mår illa och har fått ont i magen också. jag satsar fortfarande på att gå till skolan imon för jag är jätte taggad att knäcka alla som försöker säga emot mig i debatten! så jag oorkar inte må dåligt mer nu. har kommit en bra bit på boken iallafall och ska försöka läsa ut den, sedan skriva lite till på recenssionen. sen ska jag kolla på grey's anatomy, mitt favorit program, sen ska jag call it for tonight och gå och lägga mig.


TTYL

fridasofie

Av imperfection - 18 november 2009 14:53

det gör skitont! det känns som om jag har ett band runt hela huvudet som bara trycker trycker trycker! har ett över ögonen också som pressar dom innåt. har tagit två panodil för typ en halvtimma sen, men dom hjälper ju inget!! jag kommer snart att avlida eller något.. det gör verkligen jätteont!


fridasofie

Ovido - Quiz & Flashcards