Alla inlägg under januari 2010

Av imperfection - 11 januari 2010 22:42

ja, vem är du? du som håller min kropp gisslan och förvandlar mig till allt annat än den jag var förr. jag stannar inne, vill inte gå ut, orkar inte. är trött hela tiden, har inget tålamod. all energi går åt till orka gå till skolan, orka åka hem, orka gå och träna. inte sova. sömn. insomnia. my dear friend, haha.


jag låter som en anorektiker när jag kallar insomnian min vän. tyvärr kan ni inte se mitt ansiktsuttryck när jag skriver detta. skulle någon som håller dig vaken och tvingar dig ligga och stirra ut i tomma intet fastän du är så trött att du håller på att svimma, vara din vän? didn't think so.

"the thing about insomnia is that you are never really asleep, but you are never really awake either". stämmer på pricken.


fridasofie

Av imperfection - 11 januari 2010 22:24

ni som har läst min kassa blogg eller orkar kolla bakåt vet att jag fick plocka ut min älskade p-stav efter många många urinvägsinfektioner. fick en remiss till en gynekolog som sa att gulkroppshormonet kunde torka ut slemhinnorna (fittan), då kunde det uppstå sprickor och det kunde bidra till alla urinvägsinfektioner. att tilläggas bör att jag har en sjukdomshistorik med långlågdos pencellin konstant under 7 år för urinvägsin. som inte ville gå över.


under julledigheten har jag haft trängningar och det har svidit men jag har intalat mig själv att det inte är någon fara. så jag har druckit flera liter vatten och låtit det vara. idag har jag haft ont hela dagen och kunde inte låtssas som ingenting längre. fick en tid till akuten vid 6. urinprover då visade att jag hade många höjda värden, ett av dem var ganska allvarligt och pekar troligen på skadade njurar..


dunno what to do. är så trött på skiten, vill bara att någon ska hitta felet. kronisk inflammation iblåsan pratade gynekologen om? vem vet.

fridasofie



Av imperfection - 11 januari 2010 22:18

shiiiiiiiiieeeeeeeeeet vilka humörsvängningar jag har! lär ju ha en galen hormonrubbning just nu! började nästan gråta när jag pratade med en lärare förut och var nära på att mörda min syster. såg även en av killarna som misshandlade henne idag, fysatan.. ville bara gå fram till honom och smälla in hans feta kebabnäsa tillbaka där den borde vara som på oss normala människor. vi ska upp i rätten nästa måndag mot denna killen, hoppas han får feeeta böter, ungdomsfängelse och blir hemskickad i bananbåten han kom hit med.


grejen är att killen är lika gammal som mig (16 jordsnurr hihi), men när jag sa till mamma att det var han så trodde hon inte på mig. killen ser ut som om han vore 25 år! han är fan stor som ett hus! ger sig på två 13åriga småtjejer med sina 10 kompisar, väldigt modigt måste jag säga.


scum of the earth säger jag bara!

fridasofie

Av imperfection - 10 januari 2010 12:07

whoever you would have been.

Av imperfection - 7 januari 2010 18:04

vet inte vad jag ska göra. den har fortfarande inte kommit och ja.. symptomen finns där. inbillar mig säkert, men what if?

är ovän med min pojkvän nu med, det går verkligen utför. vet inte om jag orkar mer faktiskt. känns som om jag ska klappa ihop vilken sekund som helst. orkar ingenting.


love från en hängig

fridasofie

Av imperfection - 5 januari 2010 18:59

... har ingen aning. har mått illa de senaste två veckorna och jag känner mig jättekonstig. är hungrig hela tiden och kissar i ett. är jätterädd... fast jag inbillar mig nog bara. ska få mens för första gången idag på 1,5 år. vad gör jag om den inte kommer?...


fridasofie

Av imperfection - 3 januari 2010 14:28

jag har två nyårslöften, de mest klichéartade och traditionella man kan komma på. självklartm sluta röka och gå ner i vikt. jag vill gå ner 10kg, till juni. så jag har ett halvår på mig att gå ner de.

altså behöver jag gå ner lite mer än 1,5 kg per månad. så nu ska jag börja hålla reda på detta. ska försöka med ca 2kg/månaden. vi får väl se hur det går... jag håller iallafall både tummar och tår.


fridasofie

Av imperfection - 3 januari 2010 13:44

snacka om kass updatering, men who gives a fuck? har ju bara bloggen som ett sätt tt få ur mig tankar och känslor, och inte för att slåss om ett högt läsarantal. jag tänker inte börja som pissie och dissie och resten utav stockholms fjortisbloggare, jag tänker inte börja provocera så att alla mina läsare hatar mig. vill någon läsa min blogg och kanske tycka att jag har något vettigt att säga, jätteskoj! men jag tänker inte börja göra mig till.


dock har jag många starka åsikter som folk kan tycka vara provocerande, men det är inte avsiktligt. jag skriver mycket om min insomnia som är väldigt jobbig. jag skriver helt enkelt det jag känner för, no more none the less.


fridasofie

Ovido - Quiz & Flashcards